Selätetään väsymys yhdessä

Yksilöllinen ja luottamuksellinen valmennussuhde on tehokas tapa lähteä selättämään uniongelmat yhdessä. Avun tarve syntyy välillä nopeasti ja tilannekohtainen reagointi on silloin tarpeen. Yksilöllinen univalmennus sopii myös silloin kun valmennus vaatii yksilöllistä suunnittelua, kuten sairauksissa tai poikkeavassa elämäntilanteessa.

Katso valmennukseni tästä

Unettomuuden itsehoito

Tuntuuko että olet kokeillut jo vaikka ja mitä uniongelmiin, mutta mistään ei ole ollut apua kuin ehkä hetkellisesti?

Väsyneenä voi olla vaikea arvioida mikä oman tilanteen hoidossa on keskeistä, eikä tukea menetelmien yksilölliseen muokkaamiseen ole saatavilla. Huoli omasta unesta vain pahentaa tilannetta! Epäonnistuminen heikentää luottamusta hyödyllistenkin menetelmien toimivuuteen. Sinulle sopiva tapa on olemassa, se täytyy vain löytää.

Lue lisää univalmennuksesta

Univalmennus pintaa syvemmältä

Pitkäkestoista unettomuutta ylläpitää lähes aina hermostomme ylivireystila. Heikot unitottumukset ja elämäntavat voivat omalta osaltaan haitata nukkumista, mutta eivät ole enää ratkaiseva tekijä. Unettomuuden syitä on silloin lähdettävä etsimään syvemmiltä tasoilla. On ratkaistava, miten ajattelumme ja toimintamme ylläpitävät ylivireyttä, joka heikentää unta.

Miten nukut juuri nyt?

Uneemme vaikuttaa todella moni yksilöllinenkin asia, tietyt asiat ovat kuitenkin merkittävämpiä kuin toiset.

Tekemällä testin opit samalla unestasi lisää ja löydät ehkä uusia keinoja vaikuttaa uneesi positiivisesti.

Testaa itsesi

Jonkin minussa on muututtava

Vain muutama vuosi sitten olin samassa pisteessä kuin sinä ehkä nyt.

Oma matkani unettomuuden kanssa oli täynnä haasteita. Jouduin huomaamaan, että unettomuuteen oli vaikea saada ymmärrystä saatikka apua. Mitä enemmän yritin untani parantaa, sitä huonommaksi se meni.

Lopulta uni hallitsi koko elämääni ja tuntui että olin kokeillut jo kaikkea. Käytin vuosia taisteluun, etsin ratkaisuja ulkopuolelta, mutta lopulta vastaukset löytyivät minusta itsestäni.

"
Minun tarinani

Yksilövalmennus

399€/kk - 3kk jaksoissa (sis. alv24%)

Sinulle, joka olet paininut uniongelmien kanssa ehkä jo pidempään ja kokeillut erilaisia tapoja parantaa untasi. Ratkaisut pintaa syvemmältä.

 • Yksilöllinen, sinun tilanteeseesi räätälöity, toteutus etänä
 • 7 tapaamista sinulle sopivassa aikataulussa
 • Yhteys valmentajaan koko valmennuksen ajan
Varaa konsultaatio

Ryhmävalmennus

349€/kk- 3kk jakso (sis. + alv24%)

Sinulle, joka kaipaat vertaistukea ja koet hyötyväsi ryhmän tuesta. Apua tutkituista lääkkeettömistä menetelmistä tilanteeseen, jossa itsehoito ei riitä.

 • Helposti seurattava valmennuspolku
 • Paljon tietoa unesta ja siihen vaikuttamisesta
 • Ryhmän vertaistuki ja keskustelu valmennusalustalla
 • Ryhmä starttaa vuoden 2023 loppupuolella, toteutus etänä
Varaa paikkasi

Jäitkö pohtimaan sinun tilanteeseesi sopivaa ratkaisua? Laita viestiä, niin voin auttaa sinua eteenpäin. Keskustelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Muista, että väsymykseen ei tarvitse tyytyä!

Ota yhteyttä

Valmennuspolut
Edetään yhdessä - vaihe vaiheelta

A fresh start!

Aikalisä ja muutama syvä hengitys. Painetaan hetkeksi jarrua ja pysähdytään katsomaan miten tähän on tultu. Itsetuntemus on avain onnistuneeseen muutokseen!

 • Aloitetaan uneesi tutustuminen itsetuntemuksen avulla

 • Nykytilanteen kartoitus ja asetetaan tavoitteet

 • Luodaan toimintasuunnitelma joka takaa tulokset

Reconnect

Kehon kuuntelun taito ja yhteys itseemme on usein poikki. Silloin keho joutuu huutamaan, tullakseen kuulluksi. Unettomuus on yksi kehomme viestistä, on aika kuunnella sitä!

 • Opit, miten uni vaikuttaa sinuun ja miten sinä vaikutat uneesi, joka hetki

 • Saat tietoa miten geenimme ja ympäristömme muovaavat untamme

 • Opit rakentamaan arkeasi sinulle sopivalla tavalla, joka tukee myös untasi

 • Opit säätelemään kokonaiskuormitustasi, sekä käyttämään erilaisia stressinhallinnan keinoja

 • Opit viestimään kehollesi erilaisten harjoitusten avulla niin, että se voi vihdoin rentoutua

At ease

Mielemme on jatkuvassa kuormitustilassa ja irti päästäminen vaikeaa. Itsesäätelyn taidot ovat meille kultaakin kalliimpia. Unen kohdalla on usein kyse myös sen sallimisesta, meidän on osattava hellittää.

 • Tunnistat ja opit tietoisemmaksi unta häiritsevistä haitallisista ajatusmalleista ja -kehistä

 • Opit hillitsemään stressiä ja käsittelemään huoliasi paremmin

 • Opit mielen- ja tunnesäätelyn keinoja uudenlaisen rauhan aikaan saamiseksi ja hermoston rauhoittamiseksi

New me

Köydenvetoa unettomuuden kanssa ei voi voittaa. Joustava ja hyväksyvä suhtautuminen on avain kamppailun päättymiseen. Terve suhde uneen alkaa luottamuksesta, se kantaa yli vaikeidenkin hetkien.

 • Rakennat pysyvästi paremman suhteen uneen

Lakiopiskelija 22-vuotta

Lakiopiskelija 22-vuotta

Valmennus auttoi unettomuuden juurisyiden löytämisessä ja purkamisessa ja keskittyi kattavasti sekä fyysisiin, että pään sisällä oleviin haasteisiin, jotka seisovat unen tiellä. Yksityiset tapaamiset ja yhteydenpito viestitellen tapaamisten välillä tekivät valmennuksesta todella henkilökohtaisen ja sain vinkkejä ja työkaluja, jotka olivat juuri minun tilanteeseeni räätälöidyt. Tämän parempia työkaluja unettomuuden päihittämiseen tuskin voisi muualta saada!

-
Hoitotyöntekijä 54 -vuotta

Hoitotyöntekijä 54 -vuotta

Ennen valmennusta nukkumiseni oli aika nolla ja se kapeutti elämää. Tämä on antanut paljon enemmän kuin pelkästään parempaa nukkumista. Rikastanut elämää. Sun kanssa on ollut helppoa ja luontevaa tehdä yhteistyötä. Ja mikä uskomaton tietämys sulla onkaan, olet kyllä rautainen ammattilainen. Oon kiitollinen sinusta ja tästä valmennuksesta💗‍

Lue lisää Miiasta
Sosiaalityöntekijä 34 -vuotta

Sosiaalityöntekijä 34 -vuotta

Tilanteeni ennen valmennusta oli aika huono. Nukuin 2h yössä ja olin hereillä monta tuntia ja aamuyöstä sain hetken unta ennen kuin piti herätä töihin 😴😴 Miian kanssa työskentelyn avulla sain vinkkejä erilaisia harjoituksia ja hitaasti olen unen kanssa mennyt parempaan suuntaan🙏. Nukun huomattavasti paremmin. Miian kanssa työskentely oli todella helppoa, ihan kuin olisi tuntenut jo kauan😊 Kiitos tuhannesti avusta Miia

Lue lisää valmennuksesta

Oletko valmis muutokseen?

Oletko totaalisen kyllästynyt siihen elämään, jota hallitsee ainainen väsymys? Jutellaanko hetki siitä, mitkä olisivat seuraavat askeleet energisempään elämään tai laita viestiä. Palautetaan yhdessä elämäsi takaisin raiteilleen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nopeiten yhteyttä sosiaalisen median kautta:

Tämä sivu käyttää evästeitä

Käytän evästeitä sivuillani tarjotakseni sinulle parhaan käyttökokemuksen.